PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Sanctuary Selt-Inflating Crib

Trakker

Sanctuary Selt-Inflating Crib

Ár: 79 990 Ft-tól

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

Sanctuary Self-Infalting Crib -el az angol cég ezúttal egy teljesen új fejezetet nyitott a pontymatracok fejlesztésében.

- A kíméletes bánásmód eszköze az önfelfújó levegőcellák felhasználásával mindvégig magas szintű védelmet nyújt a ponty számára.

- A speciális halmatrac egyediségét többek között annak is köszönheti, hogy az egyes cellákban található hab felfújáshoz nincs szükség pumpára, mivel az innovatív fejlesztésének köszönhetően a matrac önfelfújó.

- Az alapos gondossággal megtervezett, magas szintű portéka a horgászat befejezésével kisméretűre összehajtható, (a levegő kiürítése után) így igazán irigylésre méltó kompakt tárolást tesz lehetővé.

- A halaknak tökéletes védelmet nyújtó ovális alakú Sanctuary Self-Infalting Crib-et magas és vastag „falakkal” látták el.

- Gumírozott, és párnázott, puha habszivaccsal bélelt belső része minden körülmény között maximálisan biztonságban és kényelemben tartja akár még a legnagyobb, pontyokat is. Különlegességét képezi, hogy egy gyorsan száradó, strapabíró integrált, kopásálló réteggel is kiegészül, így a hosszú évek tartós használata során sem fog tönkremenni.

- Pontos varrási illesztésekkel, ízléses szürkészöld színben kerül forgalomba. 100% halbarát anyagból készül.

- További előnyös tulajdonsága hogy egyszerűen és gyorsan tisztítható. Két méretben kapható (standard, XL). A matrac helyes használatáról a termékhez mellékelt kezelési útmutató ad tájékoztatást!

Méretek:

Standard: 120cm x 64cm x 25cm
Szállítási méret: 64cm x 20cm (átmérő)
Súly: 3,15kg

XL: 132cm x 74cm x 25cm
Szállítási méret: 74cm x 26cm (átmérő)
Súly: 3,85kg

Figyelem! A Sanctuary Self-Infalting Crib hordtáska nélkül kapható. A táska külön vásárolható meg a termékhez, amely mindkét modellel kompatibilis (Sanctuary SI Welded Stink Bag).

 

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
Adatvédelmi tájékoztató megtekintése

Engedélyezem