PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Sanctuary Retention Sling V2 XL

Trakker

Sanctuary Retention Sling V2 XL

Ár: 29 990 Ft

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Sanctuary Retention Sling V2  a már jól ismert és rendkívüli népszerűségre szert tett mérlegelő-halvisszaengedő-haltartó zsák továbbfejlesztett, megújult változata.

- Tudatos tervezésnél fogva, a legendás elődnél jóval szélesebb és kissé szögletes kialakítással rendelkezik, így ennél fogva sokkal könnyebben visszaengedhető a kifogott hal.

- A fantasztikus és egyedi mutatókkal felruházott halkímélő eszköz további újítása, hogy egy zipzárral ellátott kis hálós zseb is helyet kapott a bázis felületén, amelyben a hozzátartozó rögzítő zsinórt helyezték el.

- A speciális igényeknek minden tekintetben megfelelő „zsák” a fotózásig vagy éppen a hal visszaengedéséig a lehető legnagyobb biztonságban tartja még a legnagyobb méretű halat is.

- A jelenlegi piacon kapható legpuhább, „leghalbarátabb”, legsűrűbb szövésű anyagból készült. A vizet és ezzel együtt az oxigént minden körülmény között maximálisan átengedi, így a ponty a hálóban a fotózásig mindvégig biztonságban tudható.

- Ultra erős terhelésnek kitett merevítő pálcákkal látták el, amelyek soha nem fognak eltörni vagy deformálódni.

- A merevítő rudak széleire elhelyezésre került 4 db lebegő habszivacs is, így a praktikus haltartó mindvégig a víz felszínén marad.

- Az ízléses Sanctuary Retention Sling V2 erős, robusztus és strapabíró hevederekkel, ergonomikus kialakítású kényelmes fogantyúkkal, körbecipzározható felső résszel kerül forgalomba.

- Anyagánál fogva hihetetlenül gyorsan, akár fél órán belül teljesen megszárad.

- Alaptartozéka egy karabinerrel szerelt, 5 méteres tartó zsinór is, amelyet még egy speciális, menetes elemmel is elláttak, így ennek segítségével a leszúrón található furatba tökéletesen és stabilan rögzíthető.

- Kiváló minőségű, igényes kialakítású, húzózsinórral ellátott nylon hordtáskában kapható.

- Három méretben kerül forgalomba. (standard, XL, XXL)

Méretek:

  • Standard: 115cm x 30cm x 65cm
  • XL: 130cm x 30cm x 70cm
  • XXL: 165cm x 30cm x 75cm

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
Adatvédelmi tájékoztató megtekintése

Engedélyezem