PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Sanctuary Insta Mat

Trakker

Sanctuary Insta Mat

Ár: 43 990 Ft

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Sanctuary Insta Mat a Trakker Products pontykímélő kellékei közül az egyik legleleményesebb terméke amelyet elsősorban  a kompakt felszerelésre vágyó, mobil horgászoknak fejlesztettek ki.

- Az egyedi mechanizmuson alapuló, automatikusan nyíló vázszerkezetének köszönhetően a bölcsőszerű pontymatrac kis méretűre összecsukható, valamint felállítható, így igencsak helytakarékos megoldást kínál a felszerelés között.

- Speciális tervezésénél fogva ,flexibilis oldalfalainak köszönhetően egy bölcsőformát képez, amely megakadályozza, hogy a belsejében fekvő hal kiugorjon vagy kicsússzon a földre. További előnye, hogy rendkívül gyorsan, könnyen használható.

- A 100%-ban  halbarát anyagból készült, PVC anyaggal borított,  50mm-es puha habszivaccsal látták el, amely minden körülmény között biztonságban tartja még a legnagyobb pontyokat is. Sőt!

- Mindezeken felül a zseniális portékát vízelveszető lyukakkal,  teljes méretű tépőzáras burkolattal ( halvédelem), rögzítési pontokkal ( sátorvassal elmozdulás ellen stabilan a talajhoz rögzíthető) valamint kényelmes fogást biztosító neoprén fogantyúkkal is ellátták. 

Méret: 110cm x 50cm x 30cm

Anyag: 210D Soft PVC

 

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
Adatvédelmi tájékoztató megtekintése

Engedélyezem