PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Sanctuary Cradle

Trakker

Sanctuary Cradle

Ár: 68 990 Ft-tól

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Sanctuary Cradle-el az angol cég egy új fejezetet nyitott a pontykímélő eszközök történetében.

- A modern pontyhorgászatnak egyik legfontosabb alapkövetelménye a kifogott hal biztonsága és teljes körű védelme, erre pedig jelenleg a pontybölcső a legtökéletesebb halvédelmi eszköz.

- A Trakker Products fejlesztőmérnökei ezt a csúcskategóriás portékát úgy tervezték, hogy még a legnagyobb kifogott pontyok kezelése és fényképezése is a legoltalmasabb körülmények között történjen.

- A bölcsők méretét, valamint a legalacsonyabb magasságukat a halak és a horgászok szem előtt tartásával optimalizálták.

- A Sanctuary Cradle rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy egy egyedi, multifunkcionális szilárd belső borítással rendelkezik, amely egy könnyen tisztítható, 420D anyagminőségű PVC-ből készült.

- Ez a „borítás” alkalmas arra, hogy a vizet megtartsa a bölcsőben, így a halakat erre fektetve, azok mindig nedvesek maradnak. ( Ez a nyári, kánikulai napokban igencsak kiemelkedő jelentőséggel bír.)

- A kivehető burkolat további prioritása, hogy a bölcső tetejére helyezhető, így a virgonc halakat letakarva, az uszonyosok hamar megnyugszanak.

- A védőborítás a bölcsőről teljesen eltávolítható, így könnyen és egyszerűen tisztítható, szárítható a különböző vízi kórokozók, baktériumok terjedésének megakadályozása érdekében.

- A teljes körű biztonságot nyújtó halvédelmei eszköz komplett alapja egy gyorsan vízáteresztő képességgel rendelkező hálós szövettel rendelkezik, amely ugyanabból az anyagból készül, amelyből a halvisszaengedő-halmérlegelő-haltároló kellék is. (Sanctuary Retention Sling)

- A szövet lehetővé teszi, hogy a meglocsolt halhoz felhasznált víz könnyen áthaladjon a „ hálós’ anyagon és kiszivárogjon a bölcsőből.

- A Sanctuary Cradle mindezeken felül, 6db teljesen állítható, nagy méretű „forgó tappancsokkal” ellátott lábakat is kapott, így lehetővé téve, hogy bármilyen talajviszonyok függvényében a bölcső mindig vízszintesen és stabilan álljon. Sőt! Ha ez még mindig nem lenne elég, a bölcső egyik végén egy tároló zseb is elhelyezésre került, amely kiváló alternatívát kínál a pontyápolási kellékeknek, (fertőtlenítő spray, stb) valamint a mérlegnek is, hogy az mindig kéznél legyen, ha szükséges.

- Ötletes kialakításánál fogva könnyen és gyorsan, szinte pillanatok alatt szétnyitható, összerakható, illetve kompakt szállítást tesz lehetővé.

- Az igényes és formatervezett megjelenésű Sanctuary Cradle vállpánttal és fogantyúval ellátott, tartós és elnyűhetetlen, zipzáras hordtáskában kerül forgalomba.

- A kiváló minőségi mutatókkal rendelkező, a legapróbb részetekbe menőkig megtervezett igényes pontybölcsővel a Trakker Products minden bizonnyal ismét egy maradandó terméket alkottak.

- Két méretben kapható: Standard és XL.

Méret:

Standard:

  • Nyitott helyzetben: 120cm x 60cm x 30cm
  • Szállítási helyzetben:
  • Súly: 6,75kg
  • Szállítási méret: 60cm x 60xm x 15cm

XL:

  • Nyitott helyzetben: 130cm x 70cm x 35cm
  • Szállítási helyzetben:
  • Súly: 7,55kg
  • Szállítási méret: 65cm x 70xm x 15cm

Anyag: Polymesh/PVC

 

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
Adatvédelmi tájékoztató megtekintése

Engedélyezem