PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Tempest XL Bivvy / AQUATEXX

Trakker

Tempest XL Bivvy / AQUATEXX

Ár: 311 990 Ft

A feltüntetett árak a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák!

db

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Tempest XL a legendás hírű, korszakalkotó előd ( Tempest Bivvy) továbbfejlesztett, nagyobb mérettel rendelkező változata. Az új sátor magában foglalja az előző Tempest minden tulajdonságát, beleértve további zseniális kiegészítésekkel. Az XL rudazata teljesen megújult, ennek köszönhetően a 19mm-es átmérővel rendelkező merevítők még erősebbek és stabilabbak lettek, valamint egy diszkrét, kopásálló fekete eloxált bevonattal látták el őket. A fenséges megjelenés részét képezik még a kotyogásmentes zipzárak a rendkívül tágas, belső tér, és a továbbfejlesztett strapabíró és vízlepergető AQUATEXX anyag, amely még jobban ellenáll a sokszor mostoha időjárási körülményeknek. A Trakker Products a Tempest megalkotásával egy új fejezetet nyitott a sátrak történetében. A fejlesztők a design és funkcionalitás tekintetében egy következő szintre léptek a megalkotásával. A forradalmian új, szabadalmaztatott patent rendszer segítségével szinte pillanatok alatt, rendkívül gyorsan, minimális erőfeszítés nélkül felállítható. A zseniális tervezésű oldalfalainak köszönhetően maximálisan kihasználható a belterülete. A lecsatolható első panel (zárható szúnyoghálóval), a tépőzáras hátsó szellőző természetesen mind-mind a maximális komfortot szolgálja. Ultra erős kialakításánál fogva még a legnagyobb viharnak, a legmostohább időjárási körülményeknek is ellenáll. Stabilitását még inkább fokozza az első részére szerelhető két 94cm-es hosszúságú viharkaró rudazat (Quickstick) Magas használati értékét még inkább kiemeli, hogy az erős, strapabíró és vízlepergető AQUATEXX (Trakker saját fejlesztés) anyagból készült. A sátor alap tartozéka a tépőzárral ellátott első és hátsó szúnyoghálós szellőzőnyílások, vastag aljzat, kettős zipzárral felszerelt, szúnyoghálóval és szerelt „ajtó”, a nagy teljesítményű leszúró cövekek, a két 91 cm-es viharkaró és a hordtáska. Egyszemélyes változatban, pontos varrási illesztésekkel, egy életre szóló minőségben kerül forgalomba. Külön opcióként téli ponyva és védő sapka (skull caps) is vásárolható hozzá.

Méret: Magasság: 145cm
           Szélesség: 320cm
           Hosszúság: 250cm


Szállítási méret: 145cm x 28cm


Súly: 9kg

Kiegészítő termékek a TRAKKER Temprst XL Bivvy AQUATEXX sátorhoz:

  • Tempest XL Bivvy Wrap
  • Tempest XL Skull Caps
  • Tempest XL Utility Front
  • Tempest XL Utility Front Groundsheet

 

Tempest XL Bivvy Wrap

A Tempest XL Wrap  kizárólag a Tempest XL sátorhoz tervezett külső hőszigetelő „ponyva”. Rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy megakadályozza a sátorban a pára lecsapódását valamint extra módon növeli a hőszigetelést. A kiváló anyagminőségből készült Wrap tökéletes megoldást kínál a hidegebb napokra, valamint a hosszabb horgásztúrák során, a szélsőséges időjárásban. Kialakításánál fogva a sátor első részén egy kis helyet biztosít, amely lehetővé teszi a felszerelés egyéb kiegészítőinek a tárolását is. A külső „takaró” tartozékai a strapabíró leszúró cövekek, a nagyméretű első és hátsó szúnyoghálóval felszerelt ajtó valamint az igényes hordtáska. A Trakker saját fejlesztésű AQUATEXX anyagából készül.

Méret:
Magasság: 145cm
Szélesség: 310cm
Hosszúság: 330cm
Súly: 5,8kg


Tempest XL Skull Caps

A Tempest XL Skull Caps egy rendkívül ötletes és egyedi tervezésű „védő sapka”. A fantasztikus kiegészítő kizárólag a Tempest XL sátor opciója. A Skull Caps előnyös tulajdonságai: csökkenti a sátorban a páralecsapódást, védelmet nyújt az esős időjárással szemben, illetve napellenzőként is szolgál. Egyedi kialakításánál fogva, könnyen és gyorsan, szinte pillanatok alatt stabilan a sátor rudazataihoz rögzíthető. Csak elég egyszer felszerelni, mivel a sátor a Skull Caps-al együtt is elcsomagolható. A stílusos megjelenésű opció a Trakker Products saját fejlesztésű strapabíró és vízlepergető Aquatexx anyagából készült. Húzózsinórral ellátott hordtáskában kerül forgalomba.

Súly: 0,95kg


Tempest XL Utility Front

A Tempest XL Utility Front, kizárólag a Tempest XL sátorhoz használható, rendkívül ötletes és egyedi tervezésű kiegészítő. A fantasztikus opció segítségével extra módon megnövelhető a sátor mérete, így az egyébként is tágas Tempest XL már két ember számára biztosít kényelmes és extra komfortos „menedéket”. A rendkívül stabil és strapabíró vázszerkezet még a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között is védelmet nyújt. Egyedi precizitásánál fogva, könnyen és gyorsan, klipszek, rudazatok és leszúró cövekek segítségével szinte pillanatok alatt a sátorhoz rögzíthető. Magas használati értékét kiemeli, hogy erős, nagy teherbírású, strapabíró és vízlepergető AQUATEXX anyagból készült. A zseniális kialakításának köszönhetően maximálisan kihasználható a belterülete. Nagyméretű „dual” zipzárral felszerelt szúnyoghálóval és „ablakkal” ellátott ajtóval kerül forgalomba. Alap tartozéka a nagy teljesítményű leszúró cövekek, feszítő rudaztok, és a zipzárral ellátott NXG hordtáska. A 320cm x 250cm-es alapsátort 320m x 355cm-vel növeli meg. Külön opcióként „átlátszó ablak” és sátoraljzat is vásárolható hozzá. Kiváló választás lehet a hosszabb túrákat kedvelő pontyozás szerelmeseinek, illetve családi horgászatokra is.

Súly: 6,3kg
Szállítási méret: 105cm x 23cm x 23cm


Tempest XL Utility Front Groundsheet

opcionális kiegészítő. A kiváló minőségű, vastag, erős, rugalmas és strapabíró teljes „alj” tökéletes és teljes körű védelmet nyújt a sátor belsejében elhelyezett felszerelés számára. Használata általában a sáros, vizes, köves talajon indokolt. A helyes elhelyezését az „ajtónál” található címke jelzi. Az elmozdulás ellen elasztikus gyűrűkkel tökéletesen rögzíthető. A könnyen tisztítható, Groundsheet pontos varrási illesztésekkel, leszúró cövekekkel és húzózsinórral ellátott Aquatexx anyagból készült hordtáskában kerül forgalomba.

Méret: 320cm x 105cm
Súly: 2,5kg


 

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem