PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Tempest V2 Bivvy / AQUATEXX

Trakker

Tempest V2 Bivvy / AQUATEXX

Ár: 253 990 Ft

A feltüntetett árak a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák!

db

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Tempest V2 a legendás hírű, korszakalkotó Tempest Bivvy továbbfejlesztett változata. Az új sátor magában foglalja az előző Tempest minden tulajdonságát, beleértve további zseniális kiegészítésekkel. A V2 rudazata teljesen megújult, ennek köszönhetően a 16mm-es átmérővel rendelkező merevítők még erősebbek és stabilabbak lettek, valamint egy diszkrét, kopásálló fekete eloxált bevonattal látták el őket. A fenséges megjelenés részét képezik még a kotyogásmentes zipzárak, és a továbbfejlesztett strapabíró és vízlepergető AQUATEXX anyag, amely még jobban ellenáll a sokszor mostoha időjárási körülményeknek. A Trakker Products a Tempest megalkotásával egy új fejezetet nyitott a sátrak történetében. A fejlesztők a design és funkcionalitás tekintetében egy következő szintre léptek a megalkotásával. A forradalmian új, szabadalmaztatott patent rendszer segítségével szinte pillanatok alatt, rendkívül gyorsan, minimális erőfeszítés nélkül felállítható. A zseniális tervezésű oldalfalainak köszönhetően maximálisan kihasználható a belterülete. A lecsatolható első panel (zárható szúnyoghálóval), a tépőzáras hátsó szellőző természetesen mind-mind a maximális komfortot szolgálja. Ultra erős kialakításánál fogva még a legnagyobb viharnak, a legmostohább időjárási körülményeknek is ellenáll. Stabilitását még inkább fokozza az első részére szerelhető két 94cm-es hosszúságú viharkaró rudazat (Quickstick) Magas használati értékét még inkább kiemeli, hogy az erős, strapabíró és vízlepergető AQUATEXX (Trakker saját fejlesztés) anyagból készült. A sátor alap tartozéka a tépőzárral ellátott első és hátsó szúnyoghálós szellőzőnyílások, vastag aljzat, kettős zipzárral felszerelt, szúnyoghálóval és szerelt „ajtó”, a nagy teljesítményű leszúró cövekek, a két 91 cm-es viharkaró és a hordtáska. Egyszemélyes változatban, pontos varrási illesztésekkel, egy életre szóló minőségben kerül forgalomba. Külön opcióként téli ponyva, szúnyogháló panel és védő sapka (skull caps)  is vásárolható hozzá.


Méret: Magasság: 140cm
           Szélesség: 270cm
           Hosszúság: 240cm


Szállítási méret: 134cm x 24cm

Súly: 7,5kg


Kiegészítő termékek a TRAKKER Tempest V2 Bivvy AQUATEXX sátorhoz:

  • Tempest V2 Wrap
  • Tempest Skull Caps
  • Tempest V2 Utility Front
  • Tempest V2 Utility Front Groundsheet

Tempest V2 Wrap 

A Tempest V2 Wrap  kizárólag a Tempest V2 sátorhoz tervezett külső hőszigetelő „ponyva”. Rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy megakadályozza a sátorban a pára lecsapódását valamint extra módon növeli a hőszigetelést. A kiváló anyagminőségből készült Wrap tökéletes megoldást kínál a hidegebb napokra, valamint a hosszabb horgásztúrák során, a szélsőséges időjárásban. Kialakításánál fogva a sátor első részén egy kis helyet biztosít, amely lehetővé teszi a felszerelés egyéb kiegészítőinek a tárolását is. A külső „takaró” tartozékai a strapabíró leszúró cövekek, a nagyméretű első és hátsó szúnyoghálóval felszerelt ajtó valamint az igényes hordtáska. A Trakker saját fejlesztésű AQUATEXX anyagából készül.

Méret: Magasság: 150cm
           Szélesség: 310cm
           Hosszúság: 260cm

Súly: 5kg


Tempest Skull Caps

A Tempest Skull Caps  egy rendkívül ötletes és egyedi tervezésű „védő sapka”. A fantasztikus kiegészítő opcióként funkcionál a Tempest V2 valamint a Tempest Bivvy/Air sátrakhoz. A Skull Caps előnyös tulajdonságai: csökkenti a sátorban a páralecsapódást, védelmet nyújt az esős időjárással szemben, illetve napellenzőként is szolgál. Egyedi kialakításánál fogva, könnyen és gyorsan, szinte pillanatok alatt stabilan a sátor rudazataihoz rögzíthető. Csak elég egyszer felszerelni, mivel a sátor a Skull Caps-al együtt is elcsomagolható. A stílusos megjelenésű opció a Trakker Products saját fejlesztésű strapabíró és vízlepergető Aquatexx anyagából készült. Húzózsinórral ellátott hordtáskában kerül forgalomba.

Súly: 0,9kg


Tempest V2 Utility Front

A Tempest V2 Utility Front, kizárólag a Tempest V2 sátorhoz használható, rendkívül ötletes és egyedi tervezésű kiegészítő. A fantasztikus opció segítségével extra módon megnövelhető a sátor mérete, így az egyszemélyes Tempest V2 már két ember számára biztosít „menedéket”. A rendkívül stabil és strapabíró vázszerkezet még a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között is védelmet nyújt. Egyedi precizitásánál fogva, könnyen és gyorsan, klipszek, rudazatok és leszúró cövekek segítségével szinte pillanatok alatt a sátorhoz rögzíthető. Magas használati értékét kiemeli, hogy erős, nagy teherbírású, strapabíró és vízlepergető AQUATEXX anyagból készült. A zseniális kialakításának köszönhetően maximálisan kihasználható a belterülete. Nagyméretű „dual” zipzárral felszerelt szúnyoghálóval és „ablakkal” ellátott ajtóval kerül forgalomba. Alap tartozéka a nagy teljesítményű leszúró cövekek, feszítő rudaztok, és a zipzárral ellátott NXG hordtáska. A 270cm x 240cm-es alapsátort 270m x 340cm-vel növeli meg. Külön opcióként „átlátszó ablak” és sátoraljzat is vásárolható hozzá.

Súly: 5,1kg

Szállítási méret: 105cm x 23cm x 23cm


Tempest V2 Utility Front Groundsheet

A Tempest V2 Utility Front Groundsheet, kizárólag a Tempest V2 Utility Front- előtér sátorhoz használható opcionális kiegészítő. A kiváló minőségű, vastag, erős, rugalmas és strapabíró teljes „alj” tökéletes és teljes körű védelmet nyújt a sátor belsejében elhelyezett felszerelés számára. Használata általában a sáros, vizes, köves talajon indokolt. A helyes elhelyezését az „ajtónál” található címke jelzi. Az elmozdulás ellen elasztikus gyűrűkkel tökéletesen rögzíthető. A könnyen tisztítható, Groundsheet pontos varrási illesztésekkel, leszúró cövekekkel és húzózsinórral ellátott Aquatexx anyagból készült hordtáskában kerül forgalomba.

Méret: 265cm x 100cm

Súly: 2,2kg


 

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem