PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Tempest Composite V2

Trakker

Tempest Composite V2

Ár: 155 990 Ft

A feltüntetett árak a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák!

db

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Trakker Products nyári újdonsága a Tempest Composite V2 Bivvy, amely a már jól ismert, és rendkívül népszerű, piacvezető félsátor továbbfejlesztett, második generációs változata.  A fejlesztők a design és funkcionalitás tekintetében ismét egy következő szintre léptek az új Composite megalkotásával, amelyet számos forradalmi ötlettel és okos megoldással tették teljessé. Egyedi újítást jelentenek az Anti-Twist (csavarodásmentes) masszív rudazatok, az erős és strapabíró, 10000 mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő, legújabb fejlesztésű 210D Polyester anyag, valamint a „ráncfelvarráson” átesett, megújult központi konzol (nyitó-záró fej). A közkedvelt régebbi típushoz hasonlóan, az új modellt is számos opcionális, (külön vásárolható) extrákkal látták el, úgy, mint a teljes előlappanel, a teljes sátoralj, a teljes szúnyogháló panel, a téli ponyva, a sátor méretét megnövelő rendszer, és a „védő sapka.  A Tempest Composite Bivvy a csúcskategóriás, Tempest sátor egyszerűbb, kisebb méretű változata, magában foglalva a korszakalkotó bivvy alap tulajdonságait. A Trakker Products a Tempest megalkotásával egy új fejezetet nyitott a sátrak történetében. A fejlesztők a design és funkcionalitás tekintetében egy következő szintre léptek a megalkotásával. A már jól ismert patent rendszer segítségével szinte pillanatok alatt, rendkívül gyorsan, minimális erőfeszítés nélkül felállítható. A zseniális tervezésű oldalfalainak köszönhetően maximálisan kihasználható a belterülete. A Composite nyitó-záró fej része magas sűrűségű, masszív és erős, kiváló minőségű poli-propeline kompozit műanyagból készül, harcolva az idő vasfogával. Ultra erős kialakításánál fogva még a legnagyobb viharnak, a legmostohább időjárási körülményeknek is szilárdan ellenáll. Stabilitását még inkább fokozza az első részére szerelhető két 91cm-es hosszúságú viharkaró rudazat (Quickstick). Tulajdonságainak köszönhetően, kategóriájában új mércét állít fel a konkurens gyártók termékeivel szemben. A Tempest Composite sátor, alap tartozéka a nagyméretű „dual” zipzárral felszerelt szúnyoghálóval és „ablakkal” ellátott ajtó, a feszítő heveder, az erős alj, a nagy teljesítményű leszúró cövekek, a két 91cm-es hosszúságú viharkaró és az igényes és praktikus tervezésű hordtáska. Kizárólag egyszemélyes változatban, pontos varrási illesztésekkel, egy életre szóló Trakker minőségben kerül forgalomba. Sokoldalúságát tekintve a teljes első része feltekerhető, így akár még a nyári kánikulai melegben fél sátornak is használható. Külön extraként átlátszó”ablak” is vásárolható hozzá.

Méret:
Magasság: 130cm
Szélesség: 265cm
Hosszúság: 210cm
Súly: 6 kg
Szállítási méret: 130cm x 25cm


Kiegészítő termékek a TRAKKER Tempest Composite V2 sátorhoz:

  • Tempest Composite V2 Wrap
  • Tempest Composite V2 Skull Cap
  • Tempest Composite V2 Utility Front
  • Tempest Composite V2 Utility Front Groundsheet
  • Tempest Composite V2 Insect Panel

 


Tempest Composite V2 Wrap

A Trakker Products nyári újdonsága a Tempest Composite V2 Wrap, amely kizárólag a Tempest Composite V2 sátorhoz tervezett külső hőszigetelő „ponyva”. Rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy megakadályozza a sátorban a pára lecsapódását valamint extra módon növeli a hőszigetelést. A kiváló anyagminőségből készült Wrap tökéletes megoldást kínál a hidegebb, hűvösebb napokra, valamint a hosszabb horgásztúrák során, a szélsőséges időjárásban. Kialakításánál fogva a sátor első részén egy kis helyet biztosít, amely lehetővé teszi a felszerelés egyéb kiegészítőinek a tárolását is. A könnyű külső „takaró” tartozékai a strapabíró leszúró cövekek, a nagyméretű „dual” (kettős) zipzárral felszerelt szúnyoghálóval és „ablakkal” ellátott ajtó, valamint az igényes és praktikus tervezésű hordtáska. Előnyös tulajdonsága, hogy szállításkor kis helyet foglal el a felszerelés között. Magas használati értékét kiemeli, hogy az erős és strapabíró, 10 000mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő, legújabb fejlesztésű 210D Polyester anyagból készül. Ennek köszönhetően árkategóriájában új mércét állít fel a konkurens gyártók termékeivel szemben. (a piacon kapható külső sátortakaró ponyvák többsége 4oz nylon, 2500mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő anyagból készül). Külön extraként átlátszó”ablak” is vásárolható hozzá.

Méret:
Magasság: 130cm
Szélesség: 250cm
Hosszúság: 290cm
Súly: 2, 1kg
Szállítási méret: 50cm x 35cm


Tempest Composite V2 Skull Cap

A Trakker Products nyári újdonsága a Tempest Composite V2 Skull Cap, amely kizárólag a Tempest Composite V2 sátorhoz tervezett, rendkívül ötletes és egyedi tervezésű „védő sapka”. A fantasztikus kiegészítő előnyös tulajdonságai: csökkenti a sátorban a páralecsapódást, védelmet nyújt az esős időjárással szemben, illetve napellenzőként is szolgál. Egyedi kialakításánál fogva, könnyen és gyorsan, szinte pillanatok alatt stabilan a sátor rudazataihoz rögzíthető. Csak elég egyszer felszerelni, mivel a sátor a Skull Caps-al együtt is elcsomagolható. A stílusos megjelenésű opció az erős és strapabíró,  10 000mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő, legújabb fejlesztésű 210D Polyester anyagból készül. Húzózsinórral ellátott, igényes és praktikus tervezésű hordtáskában kerül forgalomba.

Méret:
Súly: 0,9kg
Szállítási méret: 40cm x 15cm


Tempest Composite V2 Utility Front

A Trakker Products nyári újdonsága a Tempest Composite V2 Utility Front, amely kizárólag a Tempest Composite sátorhoz használható, rendkívül ötletes és egyedi tervezésű kiegészítő. A fantasztikus opció segítségével extra módon megnövelhető a sátor mérete, így az egyszemélyes Composite már két ember számára biztosít „menedéket”. A rendkívül stabil és strapabíró vázszerkezet még a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között is védelmet nyújt. Egyedi precizitásánál fogva, könnyen és gyorsan, klipszek, rudazatok és leszúró cövekek segítségével szinte pillanatok alatt a sátorhoz rögzíthető. Magas használati értékét kiemeli, hogy az erős és strapabíró, 10 000mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő, legújabb fejlesztésű 210D Polyester anyagból készül. A zseniális kialakításának köszönhetően maximálisan kihasználható a belterülete. Nagyméretű „dual” zipzárral felszerelt szúnyoghálóval és „ablakkal” ellátott ajtóval kerül forgalomba. Alap tartozéka a nagy teljesítményű leszúró cövekek, feszítő rudaztok, és a zipzárral ellátott hordtáska. A 270cm x 230cm-es alapsátort 270cm x 340cm-vel növeli meg. Külön, extra opcióként „átlátszó ablak” és sátoraljzat is vásárolható hozzá.

Méret:
Súly: 3,5kg
Szállítási méret: 95cm x 20cm


Tempest Composite V2 Utility Front Groundsheet

A Trakker Products nyári újdonsága a Tempest Composite V2 Utility Front Groundsheet, amely kizárólag a Tempest Composite V2 Utility Front -előtér sátorhoz használható opcionális kiegészítő. A kiváló minőségű, vastag, erős, rugalmas és strapabíró teljes „alj” tökéletes és teljes körű védelmet nyújt a sátor belsejében elhelyezett felszerelés számára. Használata általában a sáros, vizes, köves talajon indokolt. A helyes elhelyezését az „ajtónál” található címke jelzi. Az elmozdulás ellen elasztikus gyűrűkkel tökéletesen rögzíthető. A könnyen tisztítható, Groundsheet pontos varrási illesztésekkel, leszúró cövekekkel és húzózsinórral ellátott hordtáskában kerül forgalomba.

Méret: 42cm x 22cm
Súly: 1,7kg


Tempest Composite V2 Insect Panel

A Trakker Products nyári újdonsága a Tempest Composite V2 Insect Panel, a Tempest Composite V2 sátorhoz tervezett rendkívül ötletes kiegészítő. Az erős és strapabíró, teljes szúnyogháló „lepel” tökéletes és teljes körű védelmet nyújt a nyári forróságban támadó rovarokkal (szúnyog, darázs, légy, stb) szemben, kompromisszumok nélkül. A kiváló minőségű nylon és polyester anyagból készült panelt egy kettős zipzárral felszerelt „ajtóval is ellátták. A rendkívül könnyű Insect Panel gyorsan és egyszerűen, szinte pillanatok alatt a sátorra helyezhető. Klipszek és leszúró cövekek segítségével stabilan és elmozdulás ellen tökéletesen rögzíthető. Előnyös tulajdonsága, hogy jó kilátást és tökéletes szellőzést is biztosít. Pontos varrási illesztésekkel, erős zipzárakkal, nagy teljesítményű leszúrók cövekekkel, húzó zsinórral ellátott hordtáskával, és a már jól megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba. A kiváló minőségű B12 Mesh néven forgalomba kerülő anyagból készült.

Méret:
Súly: 1,05kg
Szállítási méret: 30cm x16cm


 

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem