PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Tempest Brolly V2

Trakker

Tempest Brolly V2

Ár: 91 990 Ft

A feltüntetett árak a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák!

db

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Trakker Products nyári újdonsága a Tempest Brolly V2, amely a már jól ismert, és rendkívül népszerű, piacvezető félsátor továbbfejlesztett, második generációs változata. A fejlesztők a design és funkcionalitás tekintetében ismét egy következő szintre léptek az új Brolly megalkotásával, amelyet számos forradalmi ötlettel és okos megoldással tették teljessé. Egyedi újítást jelentenek az Anti-Twist (csavarodásmentes) masszív rudazatok, az erős és strapabíró, 10 000mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő, legújabb fejlesztésű 210D Polyester anyag, valamint a „ráncfelvarráson” átesett, megújult központi konzol (nyitó-záró fej). A közkedvelt régebbi típushoz hasonlóan, az új modellt is számos opcionális, (külön vásárolható) extrákkal látták el, úgy, mint a teljes előlappanel, a teljes sátoralj, a teljes szúnyogháló panel, a téli ponyva, a sátor méretét megnövelő rendszer, és a „védő sapka. A Tempest Brolly V2 a csúcskategóriás, Tempest sátor egyszerűbb, kisebb méretű, szuper kompakt változata, magában foglalva a korszakalkotó bivvy alap rendszerét. A Tempest Brolly sátor több mint egy egyszerű ernyős „menedék” mert a belső tér helykihasználtságát nem akadályozza a „küllős” rendszer. A Trakker Products a Tempest megalkotásával egy új fejezetet nyitott a sátrak történetében. A fejlesztők a design és funkcionalitás tekintetében egy következő szintre léptek a megalkotásával. A már jól ismert patent rendszer segítségével szinte pillanatok alatt, rendkívül gyorsan, minimális erőfeszítés nélkül felállítható. A zseniális tervezésű oldalfalainak köszönhetően maximálisan kihasználható a belterülete. A Brolly nyitó-záró fej része magas sűrűségű, masszív és erős, kiváló minőségű poli-propeline kompozit műanyagból készül, harcolva az idő vasfogával. Ultra erős kialakításánál fogva még a legnagyobb viharnak, a legmostohább időjárási körülményeknek is szilárdan ellenáll. Stabilitását még inkább fokozza az első részére szerelhető két 91cm-es hosszúságú viharkaró rudazat (Quickstick) Tulajdonságainak köszönhetően kategóriájában új mércét állít fel a konkurens gyártók termékeivel szemben. Az egyszerű és hihetetlenül könnyű Brolly azoknak a horgászoknak készült, aki mindössze csak egy-két napot, esetleg egy-egy éjszakát tudnak a vízparton tölteni és ennek ellenére mégis tökéletes komfortra vágynak. A sátor alap tartozéka a feszítő heveder, az igényes és praktikus tervezésű hordtáska és a nagy teljesítményű leszúró cövekek. Kizárólag egyszemélyes változatban, pontos varrási illesztésekkel, egy életre szóló Trakker minőségben kerül forgalomba. Gyors és könnyű használhatósága, zseniális kialakítása, magas használati értéke, prémium kategóriás minősége, a legjobb Brolly sátorrá emeli a piacon!

Méret:
Magasság: 130cm
Szélesség: 270cm
Hosszúság: 230cm
Szállítási méret: 110cm x 23cm
Súly: 5kg

Kiegészítő termékek a TRAKKER Tempest Brolly V2 sátorhoz:

  • Tempest Brolly V2 Wrap
  • Tempest Brolly V2 Skull Cap
  • Tempest Brolly V2 Full Infill Panel
  • Tempest Brolly V2 Insect Panel
  • Tempest Brolly V2 Groundsheet
  • Tempest Brolly V2 Utility Front
  • Tempest Brolly V2 Utility Front Groundsheet
     

Tempest Brolly V2 Wrap

Trakker Products nyári újdonsága a Tempest Brolly V2 Wrap, amely kizárólag a Tempest Brolly V2 sátorhoz tervezett külső hőszigetelő „ponyva”. Rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy megakadályozza a sátorban a pára lecsapódását valamint extra módon növeli a hőszigetelést. A kiváló anyagminőségből készült Wrap tökéletes megoldást kínál a hidegebb, hűvösebb napokra, valamint a hosszabb horgásztúrák során, a szélsőséges időjárásban. Kialakításánál fogva a sátor első részén egy kis helyet biztosít, amely lehetővé teszi a felszerelés egyéb kiegészítőinek a tárolását is. A könnyű külső „takaró” tartozékai a strapabíró leszúró cövekek, a nagyméretű „dual” (kettős) zipzárral felszerelt szúnyoghálóval és „ablakkal” ellátott ajtó, valamint az igényes és praktikus tervezésű hordtáska. Előnyös tulajdonsága, hogy szállításkor kis helyet foglal el a felszerelés között. Magas használati értékét kiemeli, hogy az erős és strapabíró, 10 000mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő, legújabb fejlesztésű 210D Polyester anyagból készül. Ennek köszönhetően árkategóriájában új mércét állít fel a konkurens gyártók termékeivel szemben. (a piacon kapható külső sátortakaró ponyvák többsége 4oz nylon, 2500mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő anyagból készül). Külön extraként átlátszó”ablak” is vásárolható hozzá.


Méret:
Magasság: 125cm
Szélesség: 250cm
Hosszúság: 260cm
Súly: 2kg
Szállítási méret: 54cm x 35cm


Tempest Brolly V2 Skull Cap

A Tempest Brolly V2 Skull Cap, kizárólag a Tempest Brolly V2 és a Tempest 100T Brolly sátorhoz tervezett, rendkívül ötletes és egyedi tervezésű „védő sapka”. A fantasztikus kiegészítő előnyös tulajdonságai: csökkenti a sátorban a páralecsapódást, védelmet nyújt az esős időjárással szemben, illetve napellenzőként is szolgál. Egyedi kialakításánál fogva, könnyen és gyorsan, szinte pillanatok alatt stabilan a sátor rudazataihoz rögzíthető. Csak elég egyszer felszerelni, mivel a sátor a Skull Caps-al együtt is elcsomagolható. A stílusos megjelenésű opció az erős és strapabíró, 10 000mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő, legújabb fejlesztésű 210D Polyester anyagból készül. Húzózsinórral ellátott, igényes és praktikus tervezésű hordtáskában kerül forgalomba.

Méret:
Súly: 0,8kg
Szállítási méret: 40cm x 14cm


Tempest Brolly V2 Full Infill Panel

A Trakker Products nyári újdonsága a Tempest Brolly V2 Full Infill Panel, amely kizárólag a Tempest Brolly V2 sátorhoz tervezett, teljes előlap panel. A nagyméretű, „kotyogásmentes” zipzárral rögzíthető borító tökéletes és teljes körű védelmet nyújt a mostoha időjárási körülményekkel szemben, kompromisszumok nélkül. A könnyű Full Infill Panel tartozékai a strapabíró leszúró cövekek, a nagyméretű „dual” (kettős) zipzárral felszerelt szúnyoghálóval és „ablakkal” ellátott ajtó, valamint az igényes és praktikus tervezésű hordtáska. Előnyös tulajdonsága, hogy szállításkor kis helyet foglal el a felszerelés között.  Magas használati értékét kiemeli, hogy az erős és strapabíró, 10 000mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő, legújabb fejlesztésű 210D Polyester anyagból készül. Ennek köszönhetően árkategóriájában új mércét állít fel a konkurens gyártók termékeivel szemben. (a piacon kapható külső előlapok többsége 4oz nylon, 2500mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő anyagból készül.) Külön extraként átlátszó”ablak” is vásárolható hozzá.

Figyelem! A Full Infill Panel-hez rögzítő leszúróként a Trakker Quicksticks 36” (91cm) viharkaró külön rendelhető!!!

Méret
Súly: 1kg
Szállítási méret: 40cm x 25cm


Tempest Brolly V2 Insect Panel

Trakker Products nyári újdonsága a Tempest Brolly V2 Insect Panel, amely kizárólag a Tempest V2 Bivvy sátorhoz használható, teljes szúnyoghálóval rendelkező előlap. A nagyméretű, „kotyogásmentes” zipzárral rögzíthető panel tökéletes és teljes körű védelmet nyújt a nyári forróságban támadó rovarokkal szemben kompromisszumok nélkül. A kiváló minőségű B12 Mesh néven forgalomba kerülő anyagból készült szúnyoghálót kettős zipzárral felszerelt „ajtóval is ellátták. Előnyös tulajdonsága, hogy a teljes Insect Panel feltekerhető és a sátor jobb illetve bal oldalához rögzíthető. A rendkívül könnyű, Insect Panel tartozékai a strapabíró leszúró cövekek, valamint az igényes és praktikus tervezésű hordtáska. Előnyös tulajdonsága, hogy szállításkor kis helyet foglal el a felszerelés között.  

Méret:
Súly: 0,55kg
Szállítási méret: 45cm x 22cm


Tempest Brolly V2 Groundsheet

A Tempest Brolly V2 Groundsheet, kizárólag a Tempest Brolly V2 sátorhoz és a Tempest 100T Brolly sátorhoz használható kiegészítő. A kiváló minőségű, vastag, erős, rugalmas és strapabíró teljes „alj” tökéletes és teljes körű védelmet nyújt a sátor belsejében elhelyezett felszerelés számára. Használata általában a sáros, vizes, köves talajon indokolt. A helyes elhelyezését az „ajtónál” található címke jelzi. Az elmozdulás ellen elasztikus gyűrűkkel tökéletesen rögzíthető, könnyen tisztítható, szinte elnyűhetetlen Groundsheet pontos varrási illesztésekkel, és a már jól megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba. Igényes és praktikus tervezésű hordtáskában kerül forgalomba.

Méret:
Súly: 2kg
Teljes méret: 230cm x 250cm
Szállítási méret: 45cm x 25cm


Tempest Brolly V2 Utility Front

A Trakker Products nyári újdonsága a Tempest Brolly V2 Utility Front, amely kizárólag a Tempest Brolly sátorhoz használható, rendkívül ötletes és egyedi tervezésű kiegészítő. A fantasztikus opció segítségével extra módon megnövelhető a sátor mérete, így az egyszemélyes fél sátor már két ember számára biztosít „menedéket”. A rendkívül stabil és strapabíró vázszerkezet még a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között is védelmet nyújt. Egyedi precizitásánál fogva, könnyen és gyorsan, klipszek, rudazatok és leszúró cövekek segítségével szinte pillanatok alatt a sátorhoz rögzíthető. Magas használati értékét kiemeli, hogy az erős és strapabíró, 10 000mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő, legújabb fejlesztésű 210D Polyester anyagból készül. A zseniális kialakításának köszönhetően maximálisan kihasználható a belterülete. Nagyméretű „dual” zipzárral felszerelt szúnyoghálóval és „ablakkal” ellátott ajtóval kerül forgalomba. Alap tartozéka a nagy teljesítményű leszúró cövekek, feszítő rudaztok, és a zipzárral ellátott hordtáska. A 255cm x 230cm-es alapsátort 255cm x 310cm-vel növeli meg. Külön, extra opcióként „átlátszó ablak” és sátoraljzat is vásárolható hozzá.

Méret:
Súly: 3kg
Szállítási méret: 95cm x 20cm


Tempest Brolly V2 Utility Front Groundsheet

A Trakker Products nyári újdonsága a Tempest Brolly V2 Utility Front Groundsheet, amely kizárólag a Tempest Brolly V2 Utility Front -előtér sátorhoz használható opcionális kiegészítő. A kiváló minőségű, vastag, erős, rugalmas és strapabíró teljes „alj” tökéletes és teljes körű védelmet nyújt a sátor belsejében elhelyezett felszerelés számára. Használata általában a sáros, vizes, köves talajon indokolt. A helyes elhelyezését az „ajtónál” található címke jelzi. Az elmozdulás ellen elasztikus gyűrűkkel tökéletesen rögzíthető. A könnyen tisztítható, Groundsheet pontos varrási illesztésekkel, leszúró cövekekkel és húzózsinórral ellátott hordtáskában kerül forgalomba.

Méret:
Súly: 1,4kg
Szállítási méret: 45cm x 21cm


 

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem