PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Tempest Brolly 100T

Trakker

Tempest Brolly 100T

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Trakker Products januári újdonsága a Tempest Brolly 100T ,amely a már ismert és népszerű Tempest Brolly sátor továbbfejlesztett, harmadik generációs változata. A fejlesztők a design és funkcionalitás tekintetében ismét egy következő szintre léptek az új Brolly megalkotásával. A piacvezető koncepciójú félsátrat néhány igazán lenyűgöző funkcióval tették teljessé, csak úgy mint a megnövelt magasság, illetve a komfortézetet növelő, légáramlást biztosító hátsó szellőzőnyílások. Természetesen az új félsátor megtartotta a legendás hírű utód leglényegesebb tulajdonságait. (Anti-Twist /csavarodásmentes/ masszív rudazatok, az erős és strapabíró, 10 000mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő, legújabb fejlesztésű 210D Polyester anyag, valamint a „ráncfelvarráson” átesett, megújult központi konzol /nyitó-záró fej/). A közkedvelt régebbi típushoz hasonlóan, az új moduláris modellt is számos opcionális, (külön vásárolható) extrákkal látták el: teljes előlappanel, a teljes sátoralj, a teljes szúnyogháló panel, és a „védő sapka” (Skull Cap). A szuper kompakt Tempest Brolly 100T több mint egy egyszerű ernyős „menedék” mert a belső tér helykihasználtságát nem akadályozza a „küllős” rendszer. A zseniális tervezésű oldalfalainak köszönhetően pedig maximálisan kihasználható a belterülete. A Tempest T100-as is a már jól ismert patent rendszer segítségével szinte pillanatok alatt, rendkívül gyorsan, minimális erőfeszítés nélkül felállítható. Ez a nyitó-záró fej része magas sűrűségű, masszív és erős, kiváló minőségű GRP kompozit műanyagból készült, harcolva az idő vasfogával. Ultra erős kialakításánál fogva még a legnagyobb viharnak, a legmostohább időjárási körülményeknek is szilárdan ellenáll. Stabilitását még inkább fokozza az első részére szerelhető két 91cm-es hosszúságú viharkaró rudazat (Quickstick). Az egyszerű és hihetetlenül könnyű Brolly azoknak a horgászoknak készült, aki mindössze csak egy-két napot, esetleg egy-egy éjszakát tudnak a vízparton tölteni és ennek ellenére mégis tökéletes komfortra vágynak. A sátor alap tartozéka a feszítő heveder, az igényes és praktikus tervezésű hordtáska és a nagy teljesítményű leszúró cövekek. Kizárólag egyszemélyes változatban, pontos varrási illesztésekkel, egy életre szóló Trakker minőségben kerül forgalomba. Gyors és könnyű használhatósága, zseniális kialakítása, magas használati értéke, prémium kategóriás minősége, a legjobb Brolly sátorrá emeli a piacon!

Méret:
Magasság: 150cm
Szélesség: 270cm
Hosszúság: 235cm
Szállítási méret: 136cm x 20cm
Súly: 6kg

Figyelem! A sátorhoz használható teljes alj (Groundsheet) és a védősapka (Skull Cap) megegyezik a Tempest V2 Brolly sátorhoz használt ezen kiegészítőivel!

 

Tempest Brolly 100T Full Infill Panel

Trakker Products januári újdonsága a Tempest Brolly 100T Full Infill Panel, amely kizárólag a Tempest Brolly 100T sátorhoz tervezett, teljes előlap panel. A nagyméretű, „kotyogásmentes” zipzárral rögzíthető borító tökéletes és teljes körű védelmet nyújt a mostoha időjárási körülményekkel szemben, kompromisszumok nélkül. A könnyű Full Infill Panel tartozékai a strapabíró leszúró cövekek, a nagyméretű „dual” (kettős) zipzárral felszerelt szúnyoghálóval és „ablakkal” ellátott ajtó, valamint az igényes és praktikus tervezésű hordtáska. Előnyös tulajdonsága, hogy szállításkor kis helyet foglal el a felszerelés között.  Magas használati értékét kiemeli, hogy az erős és strapabíró, 10 000mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő, legújabb fejlesztésű 210D Polyester anyagból készül. Ennek köszönhetően árkategóriájában új mércét állít fel a konkurens gyártók termékeivel szemben. (a piacon kapható külső előlapok többsége 4oz nylon, 2500mm vízoszlop-nyomásnak megfelelő anyagból készül.) Külön extraként átlátszó”ablak” is vásárolható hozzá.

Figyelem! A Full Infill Panel-hez rögzítő leszúróként a Trakker Quicksticks 36” (91cm) viharkaró külön rendelhető!!!

Méret
Súly: 1kg
Szállítási méret: 40cm x 25cm

 

Tempest Brolly 100T Insect Panel

Trakker Products januári újdonsága a Tempest Brolly 100T Insect Panel, amely kizárólag a Tempest Brolly 100T sátorhoz használható, teljes szúnyoghálóval rendelkező előlap. A nagyméretű, „kotyogásmentes” zipzárral rögzíthető panel tökéletes és teljes körű védelmet nyújt a nyári forróságban támadó rovarokkal szemben kompromisszumok nélkül. A kiváló minőségű B12 Mesh néven forgalomba kerülő anyagból készült szúnyoghálót kettős zipzárral felszerelt „ajtóval is ellátták. Előnyös tulajdonsága, hogy a teljes Insect Panel feltekerhető és a sátor jobb illetve bal oldalához rögzíthető. A rendkívül könnyű, Insect Panel tartozékai a strapabíró leszúró cövekek, valamint az igényes és praktikus tervezésű hordtáska. Előnyös tulajdonsága, hogy szállításkor kis helyet foglal el a felszerelés között.  

Méret:
Súly: 0,55kg
Szállítási méret: 45cm x 22cm

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem