PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Tempest Air V2 Bivvy / AQUATEXX

Trakker

Tempest Air V2 Bivvy / AQUATEXX

Ár: 145 990 Ft

1,00 db

Egységár: 145 990 Ft/db

A feltüntetett árak a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák!

db

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Tempest Air V2 a csúcskategóriás, Tempest V2 Bivvy sátor egyszerűbb, kisebb méretű, szuper kompakt változata, magában foglalva a korszakalkotó bivvy alap rendszerét. A Tempest Air V2 sátor több mint egy egyszerű ernyős „menedék” mert a belső tér helykihasználtságát nem akadályozza a „küllős” rendszer. A Trakker Products a Tempest megalkotásával egy új fejezetet nyitott a sátrak történetében. A fejlesztők a design és funkcionalitás tekintetében egy következő szintre léptek a megalkotásával. A már jól ismert patent rendszer segítségével szinte pillanatok alatt, rendkívül gyorsan, minimális erőfeszítés nélkül felállítható. A zseniális tervezésű oldalfalainak köszönhetően maximálisan kihasználható a belterülete. A Brolly nyitó-záró fej része magas sűrűségű, masszív és erős, kiváló minőségű poli-propeline kompozit műanyagból készül ellenállva az idő vasfogának. Ultra erős kialakításánál fogva még a legnagyobb viharnak, a legmostohább időjárási körülményeknek is ellenáll. Stabilitását még inkább fokozza az első részére szerelhető két 94cm-es hosszúságú viharkaró rudazat (Quickstick) Magas használati értékét kiemeli a strapabíró és vízlepergető AQUATEXX anyag, amely még jobban ellenáll a sokszor mostoha időjárási körülményeknek. Ennek köszönhetően árkategóriájában új mércét állít fel a konkurens gyártók termékeivel szemben. Az egyszerű és hihetetlenül könnyű „félsátor” azoknak a horgászoknak készült, aki csak mindössze egy-két napot, esetleg egy éjszakát tudnak a vízparton tölteni és ennek ellenére mégis tökéletes komfortra vágynak. A sátor alap tartozéka a feszítő heveder, az igényes és praktikus tervezésű hordtáska, a sátor alj, és a nagy teljesítményű leszúró cövekek. Kizárólag egyszemélyes változatban, pontos varrási illesztésekkel, egy életre szóló Trakker minőségben kerül forgalomba. Külön opcióként „előlap panellel” ellátott téli ponyva,  szúnyogháló panel és védő sapka (skull caps)  is vásárolható hozzá.

Méret:

 • Magasság: 130cm
 • Szélesség: 265cm
 • Hosszúság: 210cm
 • Súly: 6kg
   

 

Kiegészítő termékek a TRAKKER Tempest Air V2 sátorhoz:

 • Tempest Air V2 Wrap
 • Tempest Air Skull Caps
 • Tempest Bivvy Air Insect Panel
 • Tempest Air Utility Front
 • Tempest Air Utility Front Groundsheet

 


Tempest Air V2 Wrap

A Tempest Air V2 Wrap a  nagy sikerű Tempest Air V2 félsátorhoz tartozó, "előlap panellal" ellátott téli takaró ponyva. A hasznos kiegészítővel „négy évszakos sátorrá” varázsolható az előlap nélküli Tempest. Kiváló anyagminőségénél fogva 100%-ban megszünteti a sátor belsejében a páralecsapódást. A takaró huzat hőszigetelő képességénél fogva garantált védelmet nyújt a hideg és sokszor mostoha időjárási körülményekkel szemben. A rendkívül könnyű és kompakt téli ponyva ötletes tervezésénél fogva pakoláskor sem foglal nagy helyet. Dupla zipzárral és szúnyoghálóval ellátott „ajtóval, nagy teherbírású leszúró cövekekkel valamint a Trakker saját fejlesztésű AQUATEXX anyagából kerül forgalomba. Természetesen a részét képezi az igényes hordtáska is.

Méret:

 • Magasság: 130cm
 • Szélesség: 285cm
 • Hosszúság: 240cm
 • Súly: 2,4kg

Tempest V2/Air Skull Caps

A Tempest Skull Caps  egy rendkívül ötletes és egyedi tervezésű „védő sapka”. A fantasztikus kiegészítő opcióként funkcionál a Tempest V2 valamint a Tempest Bivvy/Air sátrakhoz. A Skull Caps előnyös tulajdonságai: csökkenti a sátorban a páralecsapódást, védelmet nyújt az esős időjárással szemben, illetve napellenzőként is szolgál. Egyedi kialakításánál fogva, könnyen és gyorsan, szinte pillanatok alatt stabilan a sátor rudazataihoz rögzíthető. Csak elég egyszer felszerelni, mivel a sátor a Skull Caps-al együtt is elcsomagolható. A stílusos megjelenésű opció a Trakker Products saját fejlesztésű strapabíró és vízlepergető Aquatexx anyagából készült. Húzózsinórral ellátott hordtáskában kerül forgalomba.

Súly: 0,9kg


Tempest Bivvy Air Insect Panel

A Tempest Bivvy/Air Insect Panel kizárólag a Tempest Bivvy/Air és a Tempest V2 sátrakhoz tervezett rendkívül ötletes kiegészítő. Az erős és strapabíró, teljes szúnyogháló „lepel” tökéletes és teljes körű védelmet nyújt a nyári forróságban támadó rovarokkal (szúnyog, darázs, légy, stb) szemben, kompromisszumok nélkül. A kiváló minőségű nylon és polyester anyagból készült panelt egy kettős zipzárral felszerelt „ajtóval is ellátták. A rendkívül könnyű, mindössze 0,6 kg súlyú Insect Panel gyorsan és egyszerűen, szinte pillanatok alatt a sátorra helyezhető. Klipszek és leszúró cövekek segítségével stabilan és elmozdulás ellen tökéletesen rögzíthető. Előnyös tulajdonsága, hogy jó kilátást és tökéletes szellőzést biztosít. Pontos varrási illesztésekkel, erős zipzárakkal, nagy teljesítményű leszúrók cövekekkel, húzó zsinórral ellátott hordtáskával, és a már jól megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba.


Tempest Air Utility Front

Tempest Air Utility Front,  kizárólag a Tempest Air- félsátorhoz sátorhoz használható, rendkívül ötletes és egyedi tervezésű kiegészítő. A fantasztikus opció segítségével extra módon megnövelhető a sátor mérete, így a Tempest Air már két ember számára biztosít „menedéket”. A rendkívül stabil és strapabíró vázszerkezet még a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között is védelmet nyújt. Egyedi precizitásánál fogva, könnyen és gyorsan, klipszek, rudazatok és leszúró cövekek segítségével szinte pillanatok alatt a sátorhoz rögzíthető. Magas használati értékét kiemeli, hogy erős, nagy teherbírású, strapabíró és vízlepergető AQUATEXX anyagból készült. A zseniális kialakításának köszönhetően maximálisan kihasználható a belterülete. Nagyméretű „dual” zipzárral felszerelt szúnyoghálóval és „ablakkal” ellátott ajtóval kerül forgalomba. Alap tartozéka a nagy teljesítményű leszúró cövekek, feszítő rudaztok, és a zipzárral ellátott NXG hordtáska. A 265cm x 210cm-es alap fél sátort 265m x 330cm-vel növeli meg. Külön opcióként „átlátszó ablak” és sátoraljzat is vásárolható hozzá. Kiváló választás lehet a hosszabb túrákat kedvelő pontyozás szerelmeseinek, illetve családi horgászatokra is.

Súly: 5kg

Szállítási méret: 98cm x 22cm x 22cm


Tempest Air Utility Front Groundsheet

Tempest Air Utility Front Groundsheet, kizárólag a Tempest Air Utility Front előtér sátorhoz használható opcionális kiegészítő. A kiváló minőségű, vastag, erős, rugalmas és strapabíró teljes „alj” tökéletes és teljes körű védelmet nyújt a sátor belsejében elhelyezett felszerelés számára. Használata általában a sáros, vizes, köves talajon indokolt. A helyes elhelyezését az „ajtónál” található címke jelzi. Az elmozdulás ellen elasztikus gyűrűkkel tökéletesen rögzíthető. A könnyen tisztítható, Groundsheet pontos varrási illesztésekkel, leszúró cövekekkel és húzózsinórral ellátott Aquatexx anyagból készült hordtáskában kerül forgalomba.

Méret: 265cm x 120cm

Súly: 2,1 kg


 

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem