PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Specialist Tripod

Cygnet

Specialist Tripod

Ár: 8 690 Ft

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Specialist Tripod egy sokoldalúan felhasználható, három lábbal szerelt bottartó állvány. A Cygnet Tackle elsősorban a finomszerelékes (feeder), valamint a gyors helyváltoztatást igénylő horgászatokra ajánlja. A magas minőségű, erős és strapabíró alumínium konstrukció hihetetlenül könnyű súllyal rendelkezik, amely mindössze 400g. A középső konzol és a három láb együttese fantasztikus stabilitást és maximális megbízhatóságot nyújt az állványnak. A teleszkópos lábak rézmenettel ellátott kis csavar segítségével állíthatók be a megfelelő hosszúságúra, egészen 30cm-től-58cm-ig. Praktikus tervezésű mechanizmusa révén, gyorsan, szinte pillanatok alatt összeállítható, illetve szétszedhető. Remekül használható stégen, és a köves, egyenetlen talajviszonyoknál is. Az igényes kialakítású specialist Tripod óriási előnye, hogy rendkívül kis helyen elfér, valamint könnyen és egyszerűen használható. Porszórt, kopásálló, diszkrét matt fekete színű felülete a hosszú évek tartós használata során sem fog elhasználódni. Magas használati értéke egy életre szól.

 

Figyelem!  A Special Tripod részét nem képezi kereszttartó ( Buzzer Bars) és a középső konzol,(Banksticks) így ezeket külön kell megvásárolni a termékhez. Természetesen a három lábbal szerelt bottartó állvány a jelenlegi piacon kapható legtöbb kereszttartóval és leszúróval kompatibilis, de legjobban a Cygnet Tackle által forgalmazott termékekkel harmonizál.

 

A középső konzol tulajdonképpen egy leszúró. Erre a célra a Cygnet Tackle termékeiből a gyártó a T-Bar Banksticket, a Sniper Bankstick-et ajánlja.

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem