PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Revive Shelter Reproofing Kit

Trakker

Revive Shelter Reproofing Kit

Ár: 10 590 Ft

A feltüntetett árak a 27%-os ÁFÁ-t tartalmazzák!

db

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Revive Shelter Reproofing Kit a Trakker Products nyári újdonsága, amely egy rendkívül egyedi és speciális, mosó-tisztító és ápoló folyadék szett. A formulában lévő koncentrált fluidum visszaállítja a szabadban használt textil felszerelések és ruhák eredeti kivitelét, anélkül hogy azokat szárítani vagy vasalni kellene. A folyadékot a szennyezett részre permetezve, majd egy szivaccsal alaposan áttörölve, egy tökéletes tisztaságú, impregnált felültet eredményez, csak úgy mintha éppen akkor vettük volna elő a gyári csomagolásból. A Revive Shelter Reproofing Kit tökéletesen és problémától mentesen eltávolítja a makacs szennyeződéseket (por, sár, esővíz okozta kosz, fák ágairól lehulló pihék, stb.) miközben egy ellenálló, vízálló réteggel vonja be a sátrak külső anyagát és más egyéb szövetanyagokat. A szett tartalmaz egy 330ml-es űrtartalommal rendelkező szórófejes flakont, / előre összekevert folyadék koncentrátummal/ valamint az utántöltőt is. (150ml) Előnyös tulajdonságánál fogva nagymértékben megnöveli a sátrak hosszabb élettartalmát.

Az utántöltő használata: Öntse be a 150mililiteres koncentrált folyadékot a szórófejes flakonban, majd hiányzó 180ml-t pótolja tiszta vízzel. Az „elegyet” alaposan összerázva a mosó-tisztító és ápoló folyadék azonnali használatra kész.

Összetevők: Polysiloxane compound, organo modified Glycols

Figyelem! A túlságosan szennyezett felületet, a folyadék koncentrátum használata előtt tiszta, bő vízzel, alaposan mossa le.

 

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem