PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

RLX Oval Bed System

Trakker

RLX Oval Bed System

Ár: 133 990 Ft

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

A Trakker Products őszi/téli újdonsága az RLX Oval Bed System, amely az angol cég forradalmi újításának, a Levelite Oval Bad System-nek az egyszerűbb, kedvezőbb átfekvésű változata. Az egyedülálló kényelmi felszereléssel egy merőben új koncepciót alkottak a horgász ágyak történetében. Az innovatív kényelmi felszerelés tulajdonképpen egy vevői kívánságból született meg. Az alapelv az volt, hogy a tábori ágy sokkal hatékonyabban használja ki a helyet a sátorban, ugyanakkor kényelmes és komfortos is legyen a már meglévő RLX típusú ágyakhoz hasonlóan.

Az RLX Oval Bed System egyedülálló formája lehetővé teszi, hogy egészen a sátor leghátuljába kerüljön, így még több felhasználható helyet biztosít a horgászoknak az „átmeneti lakban. Különleges és ötletes tulajdonsága, hogy több mint egy „szimpla” ágy, ugyanis a „rendszer” tartalmaz egy „2/3 évszakos” kiváló hálózsákot is, amely tökéletesen illeszkedik az ágy körvonalára. A tisztítás érdekében a hálózsák könnyen eltávolítható az ágyról. Egyedülálló tervezésénél fogva az ágy alsó részén elhelyezett „feszítő zsinórral” könnyen és gyorsan beállítható a matrac „keménysége”. Kialakításának köszönhetően összecsukott állapotban kis helyet foglal el a felszerelés között. Kiváló választás a hosszabb horgásztúrákat kedvelő pontyhorgászoknak.

Természetesen nevéhez méltóan az RLX Oval Bed System minden kiváló tulajdonságát megtartotta, ami jellemző volt eddig az RLX Flat Bed családra. (teljesen sík fekvőfelület; kényelmet biztosító matrac; robosztus és strapabíró acél- alumínium váz szerkezet, egy mozdulattal szétnyitható mechanizmus, 6db állítható teleszkópos láb) A Trakker Products ezzel a termékkel ismételten egy maradandót alkotott, ezért büszkén kijelenthető, hogy a cég szlogenje a ONE STEEP A HEAD (mindig egy lépéssel mások előtt) nem véletlen.

Méret:
Nyitott helyzetben: 210cm x 93cm
Szállítási helyzetben: 75cm x 93cm x 30cm

Súly:
Hálózsákkal: 11,5kg
Hálózsák nélkül: 9kg

Lábak állítható magassága:
33cm-től-43cm-ig

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem