PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Intense Hemp 2,5kg - Óriás Kendermag

CCMoore & Co. Ltd.

Intense Hemp 2,5kg - Óriás Kendermag

Ár: 6 890 Ft

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

Az Intense Hemp egy Prémium kategóriás, óriás méretű előkészített, főtt kendermag. A speciális főzési és tartósítási technológiának köszönhetően semmit sem veszítenek a minőségükből, és a bennük lévő értékes attraktorokból. A magok rendkívül kimagasló természetes olajtartalommal rendelkeznek, amely még az étvágytalan halakat is kapásra ösztönzi. A hideg vízi horgászatok első számú fegyvere. Folyékony kivonatokkal, aromákkal, esszenciális olajokkal és különböző étvágyfokozókkal tetszőlegesen ízesíthető! A főtt kendermag kiválóan használható, bojlik, pelletek és más apró magvak mellé kiegészítő etetésként, de természetesen akár önállóan is alkalmazhatjuk. Hatását legjobban szőnyegszerű etetésnél fejti ki. Nincs keserű, tartósítószerre emlékeztető mellék íze.

 


Kiszerelés: 2,5 kg


Tipp1: a 2,5literes kiszerelésű főtt kendermaghoz öntsön 60ml tigrismogyoró kivonatot, majd keverje össze az egészet a Sweet Nut Cloud Spod mixel. A hatás megdöbbentő lesz!

Tipp2: a 2,5 literes kiszerelésű főtt kendermaghoz öntsön 50ml Liquid Natural Blend folyadékot, amely egyedülálló keveréke a kagyló, rák, tintahal és szúnyoglárvának. A hatás megdöbbentő lesz!

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem