PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

Inflatable Bed Underlay

Trakker

Inflatable Bed Underlay

Ár: 15 990 Ft

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

Az Inflatable Bed Underlay, egy rendkívül innovatív és ötletes eszköz a maximális és tökéletes kényelemért. A tábori ágyra szerelhető, önfelfújódó matrac előnyös tulajdonsága többek között, a kiváló szigetelő képesség, és a szuper tartás is. A többrétegű, úgynevezett cellákra osztott matrac belsejét „memóriahab” tölti ki. A sarkán lévő szelepnek pedig dupla funkciója van. Amikor a matrac össze van csomagolva, a lezárt szelep nem engedi, hogy a memóriahab megszívja magát levegővel. Kibontás után pedig a memória hab a cellák közé levegőt szív, hogy visszanyerhesse a gyártási folyamat során létrejött eredeti formáját. A kiváló minőségű PVC anyagból készült matrac igényes kivitelben, formatervezett kisméretű szállítózsákban, pontos varrási illesztésekkel, hímzett emblémával, és a már jól megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba. Tökéletesen illeszkedik és kompatibilis a Trakker által forgalmazott ágyakkal. Kiváló minőségű PVC anyagból készült. Ötletes tervezésénél fogva az ággyal együtt szállítható!


Méret: 186cm x 62cm x 4cm

 

Használati utasítás:
1.Bontsa ki a csomagoló zsákot és vegye ki az Inflatable Bed Underlay-t. Távolítsa el a két tartó pántot majd a matracot hajtsa ki.

2.Helyezze el az Inflatable Bed Underlay-t az ágyon úgy, hogy a fekete leeresztő szelep a jobb saroknál legyen lefelé a fejrésznél, a Trakker embléma pedig felfele.

3.Helyezze el a hálózsákot az Inflatable Bed Underlay tetején, és illessze az ágyhoz a már megszokott módon.

4.A matrac feltöltésére, csavarja el a fekete leeresztő szelepet az óramutató járásával megegyező irányba, hogy nyitva legyen, így a matrac készen áll a felfújásra.

5.Miután a matrac teljesen felfújódott, csavarja el a leeresztő szelepet az óramutató járásával ellenkező irányba így az zárva lesz.


SZÉTSZERELÉS:

1.Egyszerűen hajtsa fel a hálózsákot, hogy hozzáférjen a leeresztő szelephez, és csavarja azt el az óramutató járásával megegyező irányba, hogy a levegő távozhasson.

2.Hajtsa össze az ágyát a megszokott módon, így a matracból a maradék levegőt is kiszorítja.

3.Ha le kívánja venni az ágyról, csavarja fel szorosan amennyire csak lehetséges, hogy a maradék levegő is kimenjen belőle. Rakja fel a két gumis tartó pántot és tegye vissza a táskájába.

 

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem