PONTYCENTRUM

MAGYARORSZÁG

365 Sleeping Bag

Trakker

365 Sleeping Bag

Ár: 84 990 Ft

Az árak a termék kiválasztása után láthatóak!


Vissza az előző oldalra

Termékleírás:

 A 365 Sleeping Bag a Trakker Products egy felső kategóriás, prémium minőségi mutatókkal rendelkező AS 365 Sleeping Bag hálózsák továbbfejlesztett, megújult változata. Egyedi jellemzője, hogy a külső rétege a Trakker Products saját fejlesztésű Aquatexx (vízlepergető, légáteresztő, hőszigetelő) anyagából készült. Mint azt a neve is mutatja, az univerzális hálózsák az év 365 napjában, egész évben használható. Különlegességét annak köszönheti, hogy egy belső, kicsatolható réteggel rendelkezik, amely még a leghidegebb éjszakákon is biztosítja az állandó meleget és komfortérzetet. Magas használati értékét tükrözi, hogy ez a réteg még akár meg is fordítható, így adott a lehetőség, hogy a puha gyapjúval, vagy egy sima meleg anyaggal érintkezzen a test. Ennél fogva a fantasztikus tervezésű hálózsák az időjárástól függően lehetővé teszi, hogy éppen melyik réteget használjuk.

Tulajdonságainál fogva a lehető legjobb választás azoknak a horgászoknak, aki a legjobbra és a legtökéletesebbre vágynak. A nagyméretű és gyors cipzárak a hálózsák jobb és bal oldalán is helyet kaptak. Elmozdulás ellen az egyedi hevederekkel tökéletesen és biztonságosan a tábori ágyhoz rögzíthető. Kiváló alternatívát kínál azoknak, aki kedvelik a rövid egy-két éjszakás, „szabad ég” alatt való horgászatokat, mivel a hálózsák külső és belső anyagának köszönhetően tökéletes komfortot biztosít a párás és hűvős éjszakákon, hajnalokon. Igényes kivitelben, formatervezett szállítózsákban, pontos varrási illesztésekkel, hímzett emblémával, és a már jól megszokott Trakker minőségben kerül forgalomba.

Tökéletesen illeszkedik és kompatibilis a Trakker által forgalmazott Levelite és RLX ágyakkal. (Levelite, Levelite ELS, RLX Flat-6 Bed, RLX Flat-6 Superlite Bed, RLX Twincam Bed)


Méret: 215cm x 90cm
Súly: 6,3kg


 

 

The 365 Sleeping Bag is truly the bag for all seasons, with its multi-layered design, water-resistant Aquatexx® outer, and Q7 hollow fibre filling ensuring peak performance through the most testing of conditions.
A removable, reversible, zip-in liner allows the 365 Sleeping Bag to be transformed from 5-season to 3-season, and offers the user the choice of soft fleece or smooth polyester as the inner lining, making this the ultimate Spring, Summer, Autumn and Winter bag – all rolled into one!
Heavy-duty 10mm quick-release zips allow for a swift exit should you need to quickly leave the bag to attend to a bite, and these feature internal and external baffles running the complete length of each zip to reduce heat loss and stop cold air penetrating these areas.
The 365 is designed to be used with standard-sized beds such as our Levelite and RLX Beds, fixing securely to the bed by the way of elasticated head-and-foot hoods, and dual fixing straps around the middle, ensuring a perfect fit with zero movement, which aids the zips in working efficiently and stops the bag from moving with you should you turn in bed.

 

PRODUCT FEATURES

 • Aquatexx® outer material
 • Q7 hollowfibre ensures excellent insulation
 • Designed for all-season use
 • Reversible inner can be zipped in or out with the choice of super-warm fleece or ultra-soft polyester
 • Insulated pillow retainer
 • Heavy-duty 10mm quick-release zips on two sides
 • External zip baffles to stop cold air penetrating the zip
 • Internal zip baffles to reduce heat loss through the zip
 • Elasticated head and foot hoods secure the bag to the bed
 • Unique dual bed fixing strap
 • Supplied with compression stuff sack


TECHNICAL SPECIFICATION

 • Material: Aquatexx® outer, 100% polyester lining
 • Dimensions: L215cm x W90cm
 • Weight: 6.3kg

 

További képek:

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem